Skip to content

Lánykérés

A sok esküvői, lánybúcsús ötletek mellett szinte teljesen megfeledkezünk magáról a lánykérésről! Pedig, ha nincs lánykérés, nincs esküvő, és lánybúcsú sem!

Bizonyára minden férfi hosszasan tipródik azon, hogy milyen módon kérje meg a leendő menyasszonya kezét! Mindannyian tudjuk, hogy nem egy könnyű feladat, még annak ellenére sem, hogy ma már rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre!

Összegyűjtöttem nektek a legfrissebb eljegyzési statisztikákat, köztük néhány ötletet, melyeket a legkreatívabbak közé sorolnék. Lévén, hogy vannak férfi követőim, így most egy picit nekik szeretnénk kedvezni!

A legtöbben úgy gondolják, hogy a lánykérésnek négyszemközt, romantikus módon, letérdelve kell történnie. A válaszadók majdnem háromnegyede szerint bármelyik nap tökéletes a lánykérésre, de sokan gondolkoznak évfordulóban, vagy szánják el magukat nyaralás alkalmával.

A lánykérés helyszíne nagyon változatos, de alapvetően háromféle lehet: nyaralóhely, lakóhely és az otthon. Az utazás során kedvelt helyszín a wellness-hotel, a Balaton, a tengerpart, egy kirándulás és a romantikus városi séta. Szintén nagyon kedveltek a lakóhelyen vagy annak közelében lévő éttermek, parkok, tavak és folyók partjai. Otthon a spájzon és a garázson kívül szinte mindenhol történik lánykérés.☺️

A nagy többség kettő-négy évvel a lánykérés után tartja az esküvőt.

A legromantikusabb, legcukibb ötletek:
💫Tengerparton, hullócsillagot nézve
🐶Kisállat segítségével
🥠Szerencse sütibe rejtett üzenet
🍽Meglepetés vacsorával
💐Feldíszített szállodai szobában
🎻Flashmob keretében
🎬Lánykérő videoüzenet

Nektek, hogyan zajlott életetek egyik legfontosabb eseménye? Illetve, akinél még nem történt meg, hogyan képzeli el?

Kíváncsian várom!

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.