Skip to content

Az esküvői szertartás meghatározza az egész nap hangulatát.

Az esküvői szertartás meghatározza az egész nap hangulatát. Körülbelül harminc perc. Ezt a harminc percet kell tudnia különlegessé és meghatározóvá tennie egy szertartásvezetőnek.

Amikor két ember egymás felé fordulva, kéz a kézben, egymás szemébe néz, és ígéretet tesznek egymásnak, az erősebb tud lenni, mint egy formális helyen. Ez az a pillanat, amikor segíteni kell a ráhangolódásban.

A Nagy Napon és az azt megelőző felkészülés idején alázattal, nyugalommal és némi humorral igyekszem támogatni a hevesen dobogó szíveteket. Örömmel állok rendelkezésetekre, ha egy megbízható személyt kerestek e jeles alkalomra, és úgy érzitek megvan az összhang közöttünk, hogy a jelenlétemmel még teljesebbé varázsoljam

számotokra életetek egyik legfontosabb eseményét.

A tökéletességre való törekvéssel szeretnék hozzájárulni, hogy a Nagy Napotok olyan legyen, amilyennek megálmodtátok. Mégpedig akkor, ott, és úgy ahogyan elképzeltétek! Legyen az hétköznap, hétvégén, ünnepnapon, reggel vagy akár éjszaka. Erdő közepén, tópart mellett, kishazánkban vagy külföldön. Földön, vízen, levegőben. Szalaggal vagy szalag nélkül. Nálam nincsenek határok!

A szertartás előtt legalább kétszer személyesen találkozom Veletek, és a megerősítő szertartáson olyan szöveggel készülök, amely örömkönnyeket csal majd az egybegyűltek szemeibe.

A Nagy Napon csak Veletek foglalkozom, nem vállalok más szertartást. Tudom, mennyire fontos Nektek ez a nap, én pedig mindvégig arra törekszem, hogy az esküvőtök valóban felejthetetlen, örökre szóló emlék maradjon.

Köszönöm, hogy megszavazzátok nekem a bizalmat, és Veletek lehetek ezekben a percekben. Szerencsésnek érzem magam, hiszen azzal foglalkozhatom, amit szeretek, és amivel egy örök élményt adhatok számotokra❣️

Aradi Dóra
Szertartásvezető

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.