Skip to content

Zsófi & Dani

2023. július 9-én nem, hogy napsütésre nem ébredtünk, de a Neszmélybe vezető úton viharos erejű szél🌪️ lökdöste az autóm, miközben az eső🌧️ kopogásától a zenét is alig lehetett hallani. Mindvégig izgultam, hogyan hozzuk ki ebből a maximumot, hiszen nem éppen a legideálisabb időjárási körülményekkel van dolgunk.

Amikor megérkeztem, Dér Bence kollégám éppen akkor rendezte át a terepet, és a birtok kollégáival áthelyezték a szertartás kellékeit a medence mellől a fedett lugas alá. A szívem közben összeszorult, és Danin is láttam, hogy csalódott, hiszen Zsófi minden álma volt a panorámás ceremónia.

Közben magamban morgolódtam, mert a négy év alatt mindösszesen egyszer fordult elő, hogy fedett helyre szorultunk. Ki kell tisztulnia az égnek, legalább a szertartás idejére!- mantráztam magamban.🙏🏽

A koszorúslányok mit sem sejtve, mindeközben Zsófival együtt a fenti kis szobában pezsegtek, míg a fiúk egy-egy ital mellett beszélték át az idáig vezető utat. 

Szépen lassan alábbhagyott az eső🌦️, ezzel ránk kacsintott a medence melletti szertartás lehetősége. Nehéz döntést kellett meghoznunk, de kockáztattunk, és átköltöztettük a ceremóniát a dombtetőre. 

A füvön a még fel nem száradt esőcseppek csillogtak, mikor Zsófi és Dani megpillantották egymást, hogy az esőcseppeket örömkönnyek váltásák fel. 

A szertartást egy-egy szolidabb dörgés kísérte, közben esett északon🌧️, villámlott ⚡️keleten, de minket továbbra is beragyogott a napsütés☀️. 

A sors a szerelmesek mellé szegődött ezzel lehetőséget adva, hogy minden álmukat valóra váltsuk❣️ Ahogy egy másik menyasszonyom mondaná ebben a helyzetben: a jó emberekkel, jó dolgok történnek. 

Úgy érzem, és talán Judit📸 képei is azt sugallják, hogy a szertartás minden percét sikerült megélnünk, és Bencétől is úgy hallottam, hogy ezzel megalapoztuk az este hátralévő részét.

Zsófi és Dani, Földiék, Dilók❣️
Kétség sem fér hozzá, hogy egy páratlan Páros vagytok! Minden alkalommal megkönnyezem a képeket, mert szinte érezhető minden egyes képkockánál az a szeretet, ami összekapcsol Benneteket! Maradjatok mindig ilyen, szerelmes Dilók!🥹

#aradidora#szertartásvezető#zsófiésdani#hilltopborbirtok#boldogpillanatok

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.