Skip to content

Lilla & Marci

Többször beharangoztam Lilla és Marci napjának beszámolóját, amit már Ők is nagyon várnak- Lilla legalábbis egészen biztosan-, viszont nagyon nehéz volt egy poszt erejéig összefoglalni mindazt, amit a felkészülési idő alatt együtt éltünk át. Az esküvői képekből sem volt egyszerű válogatni, hiszen mindegyik annyira szuperül elkapott pillanat. No, de megpróbálkozom…

Picit több, mint egy évvel az esküvőjük napja előtt szerződtünk le -akkor még nem is a Polyák birtokra-, és alig győztük kivárni az első megbeszélésünk időpontját. Addig is követtük egymást a közösségi oldalakon, mindig dobtunk egy üzit, ha a másik szép helyeken kirándult, bíztattuk egymást, ha sportolt, de beavatott Lilla a ruhaválasztásnál is, vagy ha előrehaladás történt az esküvőszervezésben. Sőt, elsőként fordultam hozzá, amikor a spanyolországi körutazásunk az időjárásnak köszönhetően meghiúsulni látszódott és utazásszervezőként egy nap alatt talált rá megoldást. Amit ezúton is köszönük Neked, Lilla!

Talán már meg sem lepődtem, amikor a szertartásuk megtervezésének estéjén vacsorával vártak. Isteni avokádókrémes tésztával, amit a mai napig nem tudok olyan finomra elkészíteni, ahogyan Ők csinálják. Késő estig időztem náluk, és szuper érzés volt, hogy ennyire a bizalmukba fogadtak.

Nagyon közel kerültek a szívemhez, barátként tekintek rájuk. Azóta is együtt online shoppingolunk- mondjuk ezt inkább csak Lillával-, lubickolunk a Lupán, sokat emlegetjük a nagy napjukat és „nem engedtük el egymás kezét”.

Annyira, de annyira várták a szertartást, hogy emiatt az átlagnál jobban izgultam. Majd ez az izgalom percről percre szépen fokozatosan csendesült, amikor megláttam arcukon az első mosolyokat, hogy velem együtt újra átélik az első találkozót, az első randikat, a szülői bemutatást vagy a külföldi nyereményút pillanatait. Majd társult hozzájuk a család, a meghívott vendégek is és együtt érzékenyültünk el vagy éppen kacagtunk.

Időközben a felhők gyülekeztek, de az időjárás is kedvezett nekünk, hiszen csak a szertartás végeztével kezdett el cseperegni az eső. Még pont belefért szabad ég alatt a harisnyakötő és csokordobás, hogy megtudjuk, ki lesz a következő?!

Meghívást kaptam az este hátralévő részére is, melyet örömmel fogadtam el. A kedvenc részem- a nyitótáncot leszámítva-, amikor a vacsora kezdete előtt a család mondd egy rövid beszédet a házasoknak. Szemeim könnyekkel teltek, amikor a két tanú, Lilla barátja és Marci testvére felszólalt. Soha nem felejtem el azokat a pillanatokat, és szerencsére Ők sem, mert a Fjorden Weddings csapata megörökítette, be is vágta az esküvői kisfilmbe a különleges perceket. Sőt, képzeljétek, a szertartás alatt megemlítettem, hogy Lillának és Marcinak melyik a kedvenc zenekara, amire tomboltak a Sziget fesztiválon, és Áron- a videós- bevágta a zenekar egyik számát a kisfilmjük alá. Volt meglepetés, amikor átadásra került a videó! Igaz, fiatalok?

Itt szeretném megjegyezni, mennyit számít, ha összehangoltan tud dolgozni egy csapat. A legtöbb szolgáltatóval aznap találkoztam először, de úgy érzem, hogy mindenki ugyanazon célért dolgozott, és ez az, ami egy esküvőnél elengedhetetlen!

Lilla ás Marci, leírhatatlanul boldog vagyok, hogy megismerhettelek Benneteket és azért is hálával tartozom, hogy engem választottatok a történetetek narrátorának! A felkészülési időszaktól kezdve minden egyes percét élveztem! Maradjatok mindig ilyen boldog szerelmesek, mint amilyennek megismertelek Benneteket!

Nem búcsúzkodom, mert tudom, hogy hamarosan együtt futunk majd valamelyik tó körül, rosszabbik esetben a Normafánál rétesezünk. 

„Dóri olyan fantasztikus szertartást varázsolt a június 25-e esküvőnkre, hogy minden vendég emlegeti azóta is. Mikor a szertartás alatt körbenéztünk, az arcokon egyszerre láttunk meghatottságot és vidámságot, Dóri nagyon vicces elemekkel gazdagította a történetünket. Az egyeztetések alatt végig készségesen rendelkezésünkre állt, javaslatokat adott, többször átbeszéltük a ceremónia részleteit, hogy tökéletesen személyre szabott legyen a végeredmény. Egy igazi életreszóló élményt kaptunk tőled, melyre jó lesz visszaemlékezni évek múltán is. Már csak azt sajnálom, hogy véget ért a készülődés, mert nagyon megkedveltem Dórit. 😊 Bízom benne, hogy a jövőben lesz lehetőségünk részt vennünk még olyan esküvőn, ahol ő a szertartásvezető! ❤️

Dóri, imádunk, kívánjuk, hogy mindig ilyen elhivatottsággal tekints erre a csodálatos hivatásra!

Sok puszi: Lilla & Marci”

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.