Skip to content

Petra & Márió

Végtelenül hálás vagyok, hiszen megtiszteltetések sorozatában részesülhettem az idei évben, melyeket szeretnék szépen sorban elmesélni Nektek.

Szinte napra pontosan egy éve ismertem meg Petrát. A közösségi oldalnak köszönhetően virtuálisan már tudtunk egymás létezéséről, hiszen az anyakönyvvezetés mellett szertartásvezetéssel is foglalkozik. Petra olyan személyiség és értékrend tulajdonosa- olyan ritka kincs-, amelyre azonnal felfigyeltem.

Az első perctől kezdve szerettem volna megismerni, bízva abban, hogy szakmai kérdésekben egymás támaszai lehetünk. Szeretem olyan emberekkel körülvenni magam, akik a saját feladatukat szeretik, akik ugyanolyan szenvedéllyel csinálják azt, amit csinálnak, ahogyan én. Petra pontosan ilyen!

Az első találkozónk – talán éppen ezért- annyira jól sikerült, hogy a végén úgy búcsúzott: amikor férjhez megyek, szeretném, ha te vezetnéd a szertartásunkat! Hirtelen szóhoz sem jutottam, hiszen alig néhány órája ismertem.

Körülbelül 1,5 hónappal a találkozásunk után görgettem a közösségi oldal hírfolyamát, amikor felfigyeltem egy eljegyzési gyűrűre, ami Petra kezén csillogott. Pár nappal később már érkezett is a megkeresés, hogy szeretnék elkezdeni az esküvőjük szervezését. Akkor, ott úgy éreztem, hogy ilyen jelenetek kizárólag a mesékben léteznek. Nem emlékszem, hogy említettem-e, de igazán megtisztelő volt számomra ez a felkérés és egyúttal egy óriási kihívást is tartogatott számomra.

Egy szempillantás alatt elérkezett a tavasz, a Menza étterem teraszára beszéltük meg a következő találkozónkat. Ezúttal vőlegénye, Márió is elkísérte, és belevetettük magunkat a tervezésbe. Őszintén szólva- magamból kiindulva- biztos voltam abban, hogy a hivatásának köszönhetően konkrét elképzelései lesznek majd Petrának.

Izgultam, sokkal jobban, mint általában. A következő kérdések merültek fel bennem: Vajon tudom-e érvényesíteni azt a felépítést, azt a stílust, amit képviselek? Amihez őszintén szólva ragaszkodom, hiszen ettől olyan Aradi Dóris! És még sorolhatnám, hogy mi minden kavargott a fejemben…

Legnagyobb meglepetésemre, teljesen szabad kezet kaptam és Márió is az áldását adta a terveinkre. Kizárólag a szülőköszöntést szerette volna Petra felolvasni, ezzel is megajándékozva őket, amivel teljes mértékben egyetértettem és támogattam. Csodálatos, emlékezetes pillanatokat ajándékozott ezzel szüleiknek és nagyszüleiknek, amire örökre emlékezni fognak!

Hiszek a sorsban, abban, hogy a hasonló személyiségek vonzzák egymást. Hiszek abban, hogy minden találkozásnak célja van az életünkben és okkal történik.

Petra és Márió, megszámlálhatatlan boldog pillanattal gazdagítottátok az életemet! Nagyon köszönök mindent Nektek! Igazán különleges helyet foglaltok el a szívemben, remélem, hogy tudjátok! Most már biztosan…

#szertartásvezető #eskuvo #esküvő #nagynap #fogadom #nincsenekhatarok #rólatokszól #szerelem #házasság #boldogpillanatok #szerelemmunka #álommeló #küldetésteljesítve #szerelemnagykövet #aradidora #petraésmárió #bagolyvár

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.