Skip to content

Dóri & János

Minden beszámolót azzal kezdek, hogy átolvasom a házaspár szertartás szövegét, hiszen ilyenkor újra előtörnek az emlékek. Annyi élmény kavarog most bennem erről a májusi napról… Nem is tudom, hogyan fogok beleférni a karakterszámba! Azt is elárulhatom, hogy Dóri és János csoda napját nem lesz könnyű überelni. 

Már a bemutatkozó találkozónkon érezhető volt, hogy két igazán inspiráló személyiséggel sodort össze az élet. Dóri tanácsadói vállalkozásának keretében előadásokat, workshopokat tart vagy éppen podcast felvételeket készít. János pedig egy igen ambiciózus férfi, aki Dóri mellett a jogi terület szerelmese. 

Esküvőjüknek egy múlt század eleji hangulatú, természetközeli helyszín, a Prónay- kastély adott otthont. Évek óta emlegetik kollégáim, hogy milyen nagyszerű helyszín, ezért régóta szerettem volna esküvői hangulatban megcsodálni. Szolgáltatói csapatuk is egytől egyig kiváló szakemberekből kovácsolódott össze. 

Végtelenül közvetlenül, lazán és szuper vicces hangulatban teltek az egyeztetések is. Ilyenkor már érezhető számomra, hogy ez egy igazán különleges nap lesz. Egy pici nehezítő tényező volt csak a dologban, ugyanis az egyházi szertartás után álmodták meg a szimbolikus polgári ceremóniát. Ebben az esetben külön kihívást jelent számomra, hogy a nagy napon a „második felvonásban” is fenn tudjam tartani a vendégek figyelmét. 

Amennyire lehet, próbálom minél interaktívabbá tenni a szertartást: megemlítek minden olyan fontos eseményt, amelyben a család vagy a barátok szerepet játszottak. Ez az úgynevezett fegyverem, hiszen ilyenkor lehet elérzékenyülni, örömkönnyeket hullajtani vagy éppen összemosolyogni, hangosan felnevetni.

Könnyű dolgom volt, mert szuperül összefoglalták a történetüket. Az életük minden apró kis részletébe beavattak, sok élménnyel gazdagodtak az együtt töltött évek alatt, bőven lehetett válogatni a vicces jelenetek közül is, szóval ilyenkor szinte móka és kacagás az egész felkészülési idő. 

Emlékezetes pillanat számomra az igenek elhangzása is, hiszen teljesen új köntösbe bújtattam a klasszikus fogadalmat. Szerettem volna valami mást, valami nem mindennapit. Amikor bedobtam az ötletet, azonnal telitalálat volt és le is csaptak rá, ami külön öröm volt számomra. Sokszor elgondolkodom azon, hogy valóban ennyire rá tudok hangolódni a párokra, vagy csak piszok mázlim van, és mindig betalálnak az elképzeléseim?! 

Szerencsésnek éreztem magam aznap, hogy én lehetek a történetük elmesélője, és most is végtelenül hálás vagyok, mert ebben a pillanatban is mosolyra áll a szám és olykor könnybe borulnak a szemeim, ha erre a két csodálatos személyre és az Ő nagy napjukra gondolok. 

Dóri és János, életetek hátralévő részében maradjatok mindig ilyen boldogok, és szeressétek egymást legalább annyira, mint amikor megismertelek Benneteket! Vigyázzatok nagyon Egymásra!♥️

Dóri & János napjának hátországa:

📍Helyszín: @pronay_castle
📸🎥 Fotó és videó: @naturalsentiments@_alpha_film
🎙 CM: @ceremoniamesterlevi
💿 DJ: @s4yhu
💒 Szertartásvezető: @szertartasvelem

#szertartásvezető #eskuvo #esküvő #nagynap #fogadom #nincsenekhatarok #rólatokszól #szerelem #házasság #boldogpillanatok #szerelemmunka #álommeló #küldetésteljesítve #szerelemnagykövet #aradidora #doriesjanos #pronaykastely

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.