Skip to content

Dóri & Máté

Dóri és Máté a Műszaki Egyetem egyik előadójában pillantották meg egymást először. A mai napig emlékeznek, ahogyan Máté az előadó lépcsőjén lesétál, és egymásra mosolyognak. Dóri pozitív kisugárzásának és a csillogó szemének köszönhetően úgy gondolom, hogy Máténak nem volt nehéz kiszúrnia Őt a tömegből.  

A gólyabálon volt lehetőségük először szóba elegyedni egymással, de az első hivatalos találkozóra csupán a megismerkedésük után 2 évvel került sor. Dóri születésnapja tökéletes alkalom volt arra, hogy Máté újra felvegye vele a kapcsolatot, de hiába reménykedett a beszélgetés folytatásában, mert Dóri elfelejtett Neki válaszolni. 

Újabb 3 hónap telt el, amikor Máté éppen munka után az instagramot görgetve sétált hazafelé. Megpillantott Dóriról egy frissen posztolt fényképet és ebben a pillanatban eszébe jutott, hogy igaz az utolsó üzenetváltás nem ért célba, de szeretne még egy esélyt a dolognak. 

Dobott egy újabb üzit, ami a következőképpen hangzott: „Igaz, az utolsó kérdésemre nem kaptam választ, de nem haragszom, ha eljössz velem egy randira.”

Ahogy azt a mai nap is jól mutatja, Dórinak tetszett a frappáns üzenet.

Dóri és Máté!

Az első online beszélgetésünk után, izgatottan vártam hazaérkezéseteket Barcelonából, hogy végre személyesen is találkozhassunk. Sejtettem, hogy hamar meg fogjuk találni a közös hangot, de hogy zárórára hivatkozva tessékelnek majd ki bennünket a Dunapark kávéházból, arra nem számítottam. 

Csodálatos volt a felkészülési idő minden egyes perce Veletek, olyan vidám és felszabadult, mint a régi barátokkal! Hálás vagyok a Show 4 You csapatának az ajánlásért, mert életre szóló élményekkel gazdagodtam azáltal, hogy megismerhettelek Benneteket!

Példaértékű számomra az az összetartás és szeretet, ami körülvesz Benneteket és az egész családotokat. Soha nem felejtelek el az esküvőtök napját, ahogyan Dóri varázsmondatát sem: „A jó emberekkel jó dolgok történnek!” Nagyon sokszor mondogattam az esküvőtök napján -és a mai napig is-, hiszen egész nap sötét felhők jártak az égen…Viszont bejött és varázsoltunk, mert az esőnek nyoma sem volt, mire megérkeztek a vendégek.

Ha Barcelonában járok, mindenképpen jelentkezem! Felfedezzük a labirintust, ami az eljegyzéseteknek adott otthont és reggelizünk egyet a kedvenc pékségetekben. Addig is óvatosan a nyílt vízi kajakozással!

Nagyon vigyázzatok egymásra!

Dóri és Máté visszajelzése

„Minden sort fel lehetne használni, hogy megköszönjük Dóri munkáját, annyira fantasztikus volt. Nagyon nehéz elképzelni, amikor leszerződsz valakivel, hogy milyen is lesz aznap. 

Amíg egy fotósnál, videósnál, dekorosnál látod, hogy igen, ez az én stílusom, ilyet szeretnék, ezt egy szertartásvezetőnél nem lehet ennyire egzakt módon tudni. De Dórival már az első telefonos beszélgetésünk alkalmával éreztük, hogy “igen, ő lesz az, őt keressük”. Először is az a végtelen kedvesség és figyelem, ami belőle árad, hihetetlen.

Minden apró részletre odafigyel, nagyon lelkiismeretes, érződik, hogy ő ezt szívből csinálja. Olyan érzés volt végig a közös munka vele, mintha már ezer éve ismernénk egymást. És a szertartásunkat is pont így vezette, mintha egy nagyon régi barátunkat kértük volna fel, aki mindent tud rólunk. 

Minden vendégünk külön kiemelte, hogy ennyire szép szertartáson még soha nem voltak, senki nem tudta visszafogni sem a könnyeit, sem a nevetéseket. Egyszerűen csodálatos volt. Ahogy elképzeltük, Dóri azt megháromszorozta, ő koronázta meg a nagy napot! Nem is kérdés, hogy ő erre született!”

#házasság #boldogpillanatok #szerelemmunka #álommeló#küldetésteljesítve #tartsonörökké #szerelemnagykövet #aradidora #dóriésmáté #rókusfalvybirtok

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.