Skip to content

Betti & Norbi

Elérkezett az ősz🍂, kezd csendesedni körülöttem minden. Most jut időm megosztani Veletek az idei esküvők élményeit, és újra átélni ezeket a fantasztikus pillanatokat. Ez alkalommal egészen májusig fogok visszakalandozni.

Mindig különösen izgatott vagyok a szezon elején, amikor több hónap kihagyás után újra mikrofon mögé állhatok. Ezúttal ismeretlen volt számomra az esküvői helyszín, és a szolgáltatókkal sem volt szerencsénk korábban együtt dolgozni. Ilyenkor a megszokottnál előbb érkezem, hogy legyen elegendő időm felderíteni a terepet és a közös munkára hangolódni a szolgáltatói csapattal.

Betti és Norbi meghívott vendégei szinte azonnal a családi körbe fogadtak, ami szerencsére hozzájárult ahhoz, hogy fokozatosan csillapodott a szívverésem. Igen, én is izgulok! Veletek Együtt! Mindig, csak jól leplezem!👆🏽

Érkezésem után közvetlenül belestem egy picit a kulisszák mögé, Betti készülődésének pillanataiba, majd ceremóniamesterükkel, Zsolttal felkészítettük kutyusukat, Rockyt 🐶egy igazán ütős bevonulásra, amit majd videó formájában megosztok Veletek.

Még csak május 21-ét írunk, de az év 🌞legmelegebb napját sikerült kifognunk. Érezhetően mindannyian izgultunk, majd az elmúlt 10 évet összefoglalva egyszerre hatódtunk meg, melyet olykor-olykor hangos kacagások tarkítottak. 

Úgy kell felépítenem a szertartást, hogy az a legfiatalabbaktól kezdve a legidősebbek számára is érdekes legyen. Mindig kihívást jelent számomra, például, hogy az idősebb korosztálynál is “betaláljanak” a poénok… 

Viszont amikor látom az első örömkönnyeket és hallom a kacajokat, akkor az mindig plusz energiát ad a szertartás vezetése közben.🙏🏽Pontosan így történt ez Betti és Norbi nagy napján is.

Megörökítettünk néhány pillanatot📸, csokrot dobtunk💐, sőt Norbit fel is felkapták a srácok egy kép erejéig, közben összebarátkoztam a taksonyi mamával, ruhát igazítottunk👗 és kezdetét vette a vacsora, majd a fergeteges buli. Sajnos nem tudtam csatlakozni, hiszen másnap is esküvőre készültem.

Betti és Norbi, soha nem felejtem el, hogy mennyire vártátok az első egyeztetésünket. Milyen jó hangulatban időztünk órákon át a kávézóban, amíg a barátaitok shoppingoltak. Mennyit nevettem azon, ahogyan Norbi felépítette az eljegyzésetek forgatókönyvét, és még sorolhatnám…❣️

Köszönöm, hogy megismerhettelek Benneteket, és nekem szavaztatok bizalmat. Kívánom, hogy maradjatok mindig legalább ennyire boldog szerelmesek, nagyon vigyázzatok Egymásra, és Rockyra🐶 is!

„Dóri, nagyon örülünk, hogy megismertük és téged választottunk Szertartásvezetőnknek. Köszönjük, hogy beletetted szíved- lelked! Csodálatos voltál! Te vagy a legjobb!”


#szertartasvezeto #szertartásvezető #eskuvo #esküvő#nagynap #fogadom #nincsenekhatarok #rólatokszól#szerelem #házasság #boldogpillanatok #szerelemmunka#álommeló #küldetésteljesítve #szerelemnagykövet#aradidora #bettiésnorbi #pikantpajta

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.