Skip to content

Kitti & Dani

Kitti és Dani beszámolóját már nagyon vártátok, ugyanis Ti szavaztátok meg, hogy Ők legyenek a következők, ezért most fogadjátok szeretettel a mi kis történetünket.

Elöljáróban szeretnék megosztani egy gondolatot Veletek. Aki ismer, Ő többször hallotta már tőlem a következő mondatot: Vannak találkozások, amelyeket nem lehet elkerülni. Biztosan sokaknak ismerős a vonzás törvénye, vagy olvastatok már a gondolat teremtő erejéről. Hiszem, hogy bizony vannak olyan helyzetek az életünkben, amikkel dolgunk van. Olyan szereplők, aki mellett nem mehetünk csak úgy el, hogy legalább össze ne mosolyogjunk. Minden találkozás hordoz valamilyen üzenetet számunkra. Legalábbis én így gondolom.

Ezeket a gondolatokat azért osztottam meg, mert emlékszem amikor Kitti üzenetét megpillantottam egy esküvői csoportban. Szolgáltatókat kerestek a Nagy Napjukra. Ritkán szólok hozzá az ehhez hasonló hirdetésekhez, de akkor valamiért azt éreztem, hogy én szeretném elmesélni a szerelmük történetét. Képzeletben már a Dudok rendezvényház teraszán álltam, és magabiztosan gondoltam, hogy aznap én leszek a szertartásvezetőjük.

Arra is emlékszem, hogy több szász komment érkezett Kitti bejegyzése alá, majd hetek teltek el. Szinte már biztos voltam abban, hogy nem engem választottak, ez most nem jött össze mégsem Dóri- gondoltam magamban, amikor postaládámban landolt a következő üzenet: „Szimpatikus volt az oldalad és a bemutatkozásod. Ez alapján el tudnánk képzelni, hogy a Nagy Napunkon Te legyél a szertartásvezetőnk, persze, ha tudod vállalni.” Ekkor gyorsultak fel az események és kezdhettem el egy picit jobban megismerni őket.

A napokban gondolkoztam el azon is, hogy mennyire igaz a Wellhello egyik slágerének az a mondata: „Ha tudnám, hány szerelmet bír még el a rakpart?!” Hiszen nagyon sokan választjátok első randi helyszínéül. A pályafutásom elején nem is gondoltam volna! Mostanában tudatosult, és már egyáltalán nem leptek meg, amikor azt mondjátok: „Végig sétáltunk a pesti majd a budai oldalon, és arra lettünk figyelmesek, hogy besötétedett/ hajnalra jár/ lekéstük az utolsó hazafelé vezető járatot.”

Kittinek és Daninak megszámlálhatatlan közös kalandban volt részük az első randi óta, és az elmúlt években egy pillanatig nem unatkoztak egymás társaságában. Ugyanolyan örömmel tudnak egymás szemeiben elveszni még mindig, mint az első hetekben. Mindenben támogatják a másikat és mindig számíthatnak egymásra! Mindkettőjüknek nagyon fontos a tiszta és szeretetteljes kommunikáció, amit az első perctől érezni is lehetett közöttük.

Örömmel tölt el, hogy bevonzottuk egymást, örökre emlékezetes pillanatokat okozva ezzel a másiknak. Soha nem felejtem az első találkozónkat a Pozsonyi utcában, az esküvőtök napját sem a Dudok rendezvényház teraszán, ahogyan Guiness rekordkönyvbe bejegyezhető leghangosabb és leghosszabban tartó tapsot sem, amit szerintem a pályafutásom alatt Ti kaptatok a családotoktól és barátaitoktól.

Boldogan emlékszem vissza a Veletek töltött idő minden egyes percre! Köszönöm, hogy engem választottatok, hogy egymást választottuk!

#házasság#boldogpillanatok#szerelemmunka#álommeló#küldetésteljesítve#szerelemnagykövet#aradidora#kittiésdani#dudokrendezvényház

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.