Skip to content

Nóri & Kevin

Nóri & Kevin több ezer kilométerre Törökországban él, ezért úgy döntöttek, hogy esküvőszervezőt fogadnak. Az egyeztetések ideje alatt került szóba a szertartásvezető személye, amikor volt lehetőségem egy online megbeszélés keretében összefoglalni, milyen egy szertartás velem.

Még hűvös tél volt, amikor megpróbáltuk a Le Til Kúria romantikus kültéri kápolnájában elképzelni magunkat, hiszen egyikünk sem járt még akkor a kastélyban. Ezzel elkezdődött a tervezés időszaka, és nem volt más hátra, mint számolni vissza a napokat.

Mondanám, hogy nehéz volt kivárni a pillanatot, de szinte egy szempillantás múlva azon kaptuk magunkat, hogy szépen sorban érkezünk a monumentális épület varázslatos parkján keresztül egy eddig ismeretlen milliőbe. A lélegzetem is elállt, amikor néhány óra utazás után megérkeztem, mintha egy más világba csöppentem volna.

Ekkor találkoztam először személyesen Nórival és Kevinnel, de úgy éreztem, mintha nem ez lett volna az első találkozásunk. Mindannyian nagyon izgultunk, bevallom még nekem is hevesen dobogott a szívem, amikor Szandi bekísért Nóri szobájába, ahol a gyönyörű koszorúslányaival együtt készült.

Talán Kevin kevésbé izgult, hiszen neki ekkor már fontos szerepe volt, nem ért rá izgulni. 🙂 Fogadta a meghívott vendégeket és kortyolták a finomabbnál finomabb frissítőket.

Szóval izgatott voltam, pedig tudtam, hogy a legjobb csapat vesz körül. Nagyon hálás vagyok ilyenkor, mert a legeslegjobb olyan hangulatban dolgozni, amikor mindenki tudja a dolgát, és úgy cselekszik, hogy az a szerelmeseknek a legjobb legyen.

A szertartás után volt lehetőségem egy picit részese lenni ennek a különleges napnak, ugyanis Nóriék meghívtak az est hátralévő részére is, melyet örömmel fogadtam el. Megható volt látni és érezni azt, hogy mennyire szeretik egymást, és milyen szerető család és barátok veszik őket körül.

Felejthetetlen, életreszóló élménnyel gazdagodtam! Mérhetetlenül boldog vagyok, hogy bizalmukba fogadtak és szabad kezet kaptam.

Úgy érzem, hogy Nóriék is hasonlóképpen vélekednek, ugyanis a minap az alábbi üzenet érkezett Tőlük:

“Minden vendég dicsérte a szertartásunkat, nagyon pozitívak voltak a visszajelzések. Van, aki azóta is emlegeti, hogy még nem látott ilyen különleges szertartást. Ezt mi is így gondoljuk. Tökéletesre sikerült! Nagyon örülünk, hogy Rád találtunk! Köszönünk mindent!💗

Hálás vagyok, végtelenül hálás és mindent nagyon köszönök én is Nektek! Maradjatok mindig ilyen boldog szerelmesek, mint amilyennek megismertelek Benneteket. Tartson örökké ez a végtelen boldogság!

Az szolgáltatói csapatért is hálás vagyok, akiket Szandi szervezett le a napra, mert szuper hangulatban telt minden egyes perc!

„Dóri munkája és hozzáállása kiemelkedő a szakmájában. Odafigyelve a legapróbb részletekre,szívvel-lélekkel csinálja azt amit csinál. Rugalmas az egyeztetéseket tekintve, a megbeszéltekhez maximálisan tartja magát. Minden vendég dicsérte a szertartásunkat, nagyon pozitívak voltak a visszajelzések. Van, aki azóta is emlegeti, hogy még nem látott ilyen különleges szertartást. Ezt mi is így gondoljuk. Tökéletesre sikerült! Nagyon örülök, hogy Rád találtunk!Köszönünk mindent!💗

Kedves leendő menyasszonyok!

Ha szertartásvezetőn gondolkoztok,és ha szeretnétek megpecsételni valami különlegessel és maradandóval az esküvőtök napját akkor biztatathatlak titeket a felől, hogy Dóri a legmegfelelőbb választás. Kedvesség, elhivatottság, precizitás jellemzi.

Ölelés, Nóri és Kevin”

📍@letilkuria
👩🏼‍💻@loveproject.weddings 
📷@gergoejobi @dorottyakanti_photography 
🎬@jbweddings.hu 
🎤@baloghtomicm
🎹🎧@zelenakkrisztian_zecamusik @djattilabarany 
🌺@szalkuistvanfloraldesign 
🤳🏽📔@szelfizunk.hu & @bridalbook.hu 
🍰@kissviragcuki
💄@banyaisaramakeupartist 
👔@eiffelszalon
💍@zenpirlanta
💌@okosmeghivo 

#tropicalwedding #szertartasvezeto #szertartásvezető #eskuvo #esküvő#nagynap #fogadom #nincsenekhatarok #rólatokszól #szerelem #házasság #boldogpillanatok #szerelemmunka #álommeló #küldetésteljesítve #szerelemnagykövet #aradidora

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.