Skip to content

Linda & Peti

Számomra is hihetetlen, hogy két év alatt a mindennapjaim részévé váltak az esküvők, pontosabban az esküvői szertartások.

Bizony, 2020 volt az az év, amikor bekerült a nevem úgy igazán a köztudatba, és öt szimbolikus szertartást köszönhetek húszhúsznak, melyet a tavalyi évben, hála Nektek és szolgáltató társaimnak igencsak megsokszorozhattam. Harminc körüli esküvő szám az, amit tudok vállalni jelenleg a főállásom mellett, és ez azt jelenti, hogy tényleg nem múlik el nap, hogy ne találkoznék/ szerveznék valakivel, valamit esküvői témában.

Pályafutásom legelején találkoztam egy Walt Disney idézettel, amit valamilyen megmagyarázhatatlan módon „magaménak” éreztem akkor, és amely így szólt: „Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni!” Mindig is szerencsésnek vallottam magam, viszont álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar sikerül elérnem mindazt, amit- nem is olyan régen- elképzeltem.

Bőven akad 2021-es évről beszámolni valóm, úgyhogy most jelentkezem is Linda és Peti Nagy Napjával. Amikor először találkoztam Velük Budapesten a Szent István Bazilikánál, már akkor boldog ragyogást láttam a szemükben. Lelkesen készültetek a nagy napra, amikor a család, a barátok, és persze egymás előtt tesznek fogadalmat. Ezekben a ragyogó tekintetekben, az esküvőjük napján is pontosan ugyanezt láttam. Rendíthetetlen hitet a közös életben, abban, hogy ketten bármire képesek.

Köszönöm Bodnár Fruzsinak, hogy „összehozott” minket. Most pedig Ti is betekintést nyerhettek Karczag Daninak köszönhetően a Rókusfalvy birtokon készült képek némelyikébe. Egy csodaszép szeptemberi nap volt, minden pillanatára pontosan emlékszem, nézzétek…

Aradi Dóra

Szertartásvezető

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.