Skip to content

Sára & Dani

Nem mindennapi esküvőt tartogatott számunkra az év utolsó estéje. Próbálom röviden összefoglalni a lehetetlent, hiszen számtalan apróság tette tökéletessé Sára és Dani Álomesküvőjét.

Sára és Dani szerelme egy őszi nap bontakozott ki, amikor éjjel- nappal egy közös projekten dolgoztak. Az egyik ilyen délután Sára megosztotta kókuszos édességét Danival, akit ezzel a mozzanattal azonnal le is vett a lábáról. Innentől kezdve sokat beszélgettetek, képesek voltak munkaidő előtt bejárni, és együtt reggelizni a cégnél. Az egyre több együtt töltött időnek köszönhetően beférkőztek egymás gondolataiba és a másik szívébe is, ami egy karácsonyi vásárral és budai vár látogatással egybekötött randin tudatosult bennük.

Tavasszal már számtalan helyre utaztak, minden hétvégére akadt program, mivel tudták, hogy Sára nyáron 3 hónapra Amerikába utazik. Május végén elrepültetek első közös külföldi nyaralásukra, az olaszországi Tropeába. Dél-Olaszország teljesen magával ragadta őket és már akkor, ott megfogadták, hogy visszalátogatnak majd egyszer.

Az Amerikában töltött gyakornoki idő alatt, szerencsére Daninak volt lehetősége meglátogatni Sárát. Soha nem fogják elfelejteni azt a pillanatot, amikor megpillantották egymást a reptéren. Egészen elképesztő volt, hogy Amerikában, New Yorkban találkoznak újra. Két hét csoda időszak következett, ugyanis elvarázsolta Őket New York, Washington, Kanada, Torontó, a Niagara vízesés, Chicago és a környék, ahol Sára lakott.

Ha tehetik, azóta is utaznak, mert ez jelenti számukra az igazi kikapcsolódást. Volt, hogy ellátogattak egy napra Milánóba. Megjárták Stuttgart környékét egyik karácsonykor. Szófiában is volt szerencséjük eltölteni néhány napot. Megízlelhették a Badacsonyi és Villányi vidék legkiválóbb borait. Meglepték Sára egyik barátnőjét Dániában, életük legnagyobb meglepetését szerezve akkor egymásnak. Töltöttetek hosszúhétvégét Madridban. Ünnepeltetek évfordulót Varsóban. Töltődtek az Amalfi partvidéken a családdal együtt. Bejárták már Párizs legnagyobb nevezetességeit. Lehetőségük volt egyik nyáron Horvátország adottságait is kihasználni. Elrepültetek egyszer Lisszabonba, és elvarázsolta őket Szlovénia káprázatos vidéke is.

Korábban az autóra összespórolt pénzüket egy újabb Amerikai útba forgatták be. Ezúttal a nyugati partot fedezték fel. Többek között Los Angeles, San Diego, Las Vegas, San Francisco voltak az úticéljaitok. A bérautót sikerült összetörniük, és volt, hogy eltévedtetek Vegasban, de mindezek ellenére olyan életreszóló élményekkel gazdagodtak, amelyeket a mai napig emlegetnek.

Igazi örökmozgók, a téli időszakban korcsolyázni járnak a Városligetbe, snowbordoznak a közeli Eplényben, de Ausztriában is egyaránt. Eveztek és sátraztak a Bodrognál, ahol Dani élete első futóversenyét teljesítették váltóban. Legyen szó Múzeumok éjszakájáról, Anastacia koncertről, színházi előadásról, Sziget fesztiválról, londoni Chelsea vagy hazai Fradi meccsről, igyekeznek minél több élménnyel gazdagodni.

Ígéretetekhez hűen a Nápolyi látogatásotok során az utolsó napokra visszanéztetek Tropeába, ami igazán emlékezetesre sikeredett. Forróság, igazi olasz dolce vita életérzés és nosztalgikus élmény volt számukra. A hazafelé tartó repülőjáratot lekésték, ezért Rómában éjszakáztak. Utólag nem bánják, mert így azt is kipipálhatják a Bakancslistáról.

Életem végéig tudnám még mesélni a történetüket…

Az első egyeztetésünkkor, mindannyian nagyon izgulunk, hogy a boldogság világnapján kimondott igeneket megünnepelhetjük-e a téli álomesküvőjük keretében. Bíztunk a legjobbakban, és már nem csak egy vágyálom!

Mindenképpen téli esküvőben gondolkoztak, a különleges helyszín mellett már csak az időpont volt még különlegesebb.

Sára és Dani, hála Nektek, úgy sikerült zárnunk az évet, ahogyan álmomban sem gondoltam volna! Az a szeretet, amiben éltek egészen elképesztően érezhető volt, abban a néhány órában, amíg Veletek tartottam. Példátlan az a harmónia, az családi és baráti összetartás, amit akkor ott átélhettem. A mai napig nem találok szavakat…

Köszönöm ezt a napot Nektek, örökre emlékezni fogok minden egyes percére!

Kivételesen szeretném megemlíteni a szolgáltatói csapatot,  mert nagyon megérdemlik!

  • helyszín: Rókusfalvy birtok
  • esküvőszervező: Bodnár Fruzsi
  • fotó: Lévay Máté
  • videó: 4 Hands
  • dekor: Pink Frappé
  • CM: Martincsek Kristóf
  • helyszín: Rókusfalvy birtok
  • DJ hang- és fénytechnika: Show 4 You
  • Catering: Fody

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.