Skip to content

Gréta & Robi

Milyen érdekes, hogy az a srác, az a lány, akinek a nevét sem tudtad valaha, a férjed/ feleséged lesz… 

A sors útjai kifürkészhetetlenek, és az élet nagy rendezője már jóval előttünk tudja, hogy miért kell lekésnünk vonatot, mikor kell jegyet váltanunk egy előadásra/ koncertre/ fesztiválra, vagy éppen kiruccanni a Szinva teraszra focimeccset nézni. 

Hiszem, hogy két ember egyetlen nappal sem találkozhat korábban, csak akkor, amikor mind a ketten megértek erre a találkozásra. Ez az a pillanat, ami örökre megváltoztatja az életünket. Ez az a pillanat, amikor találkozol az igazival! Egy mosoly, egy pillantás, egy érintés jelzi jöttét, és tudod, hogy megérkezett.

Gréta és Robi már a legelső találkozásuk alkalmával érezte, hogy ez valami különleges, ez valami más. Akkor még egyikőjük sem tudta, mi fog pontosan történni, csak sodródtak az árral. Minden annyira könnyen és természetesen ment. Mindez olyan, mintha tegnap kezdődött volna, pedig eltelt hat év. A közöttük kialakult szeretet mindent kibír. Boldog és kevésbé örömteli napokat; időt és több ezer kilométeres távolságot; és azt is, ha leszakítod a függönyt, vagy eltörsz egy repülőgép makettet. 

Első találkozásunkkor pontosan az éreztem, amit Ők is átéltetek évekkel ezelőtt…., hogy ez valami különleges, ez valami varázslat kettejük között! Az, hogy ez a varázslat hogyan alakult ki, az maradjon a Ti titkotok! Kívánom, hogy örökre a Tiétek maradjon, őrizzétek, féltve óvjátok és vezessen végig közös utatokon!

Az elmúlt hat évben számtalan élménnyel gazdagodtatok, és egészen biztos vagyok abban, hogy kalandjaitok tovább folytatódnak. Csodálatos életetek lesz a gyermekeitekkel, az öt kutyával és tíz nyuszival együtt. 

Boldog vagyok, hogy megismertelek Benneteket, és jelen voltam életetek egyik legfontosabb napján, ahol egy picit részese lehettem ennek a varázslatnak! Egy örök élményt ajándékoztatok Nekem! Köszönöm!

” Egyszerűen nem térünk magunkhoz, fantasztikus volt az esküvőnk! Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk Téged, és hogy Te vezetted a szertartásunkat! Nagyon köszönünk mindent, öröm volt Veled dolgozni, hálásak vagyunk a befektetett munkádért! A násznéptől is sok visszajelzést kaptunk Veled kapcsolatban, nagyon tetszett nekik a beszéded és a személyiséged. Az egyik külföldi vendég – történetesen a főnököm- úgy jellemezte a szertartásunkat, hogy ” Hollywood”!”

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.