Skip to content

Csenge & Tibi

Csenge és Tibi az év egyik legmelegebb és legkülönlegesebb napján mondták ki a boldogító igent előttem. A misztikus dátum pedig 2020.08.08.

A fektetett nyolcas, a végtelen jele. Egymásba fonódó, soha véget nem érő, egységet alkotó vonal, mely önmagából indul ki, és tér vissza oda. Ősi szimbólum, az évszázadok során különböző kultúrákban más és más fogalmakat képviselt. 

Indiában és Tibetben a tökéletességet, illetve a férfi és nő közötti egyensúlyt jelentette. A teológiában Isten végtelen képességeinek határtalanságára utal, a filozófiában általában a térre, vagy az időre vonatkoztatva alkalmazzák, a hétköznapi nyelvhasználatban a határtalant, megszámlálhatatlan mennyiséget jelent.

Spirituális megközelítésből, szimbolizálja a bőséget, a teljességet, a szerencsét, az áramlást, az egységet, és elhozza a végtelen lehetőségeket, a szerencsét az életedben.

No, de kanyarodjunk vissza Csengéhez és Tibihez, akik július közepén döntöttek úgy, hogy egy ajánlás útján szeretnék, ha együtt terveznénk meg a szertartásuk menetét, és a Nagy Napon előttem hangozna el az a két rövidke, de annál nagyobb jelentőséggel bíró szó: igen! Éppen ezért hamar neki is láttunk a közös munkának.

2015. december 31-én egy szilveszteri partin csillant fel a szemük egymásra. Már az első átmulatott éjszakán izzott körülöttük a levegő, ezért Tibi néhány nap elteltével összegyűjtötte bátorságát, és a „Fantás sütemény” receptjére hivatkozva megkereste Csengét. A férfiak szívéhez valóban a hasukon keresztül vezet az út?! 😊

Ahogy teltek a napok egyre jobban megkedvelték egymást és éreztétek, hogy mennyire szimpatikus számukra a másik, és egészen hamar úgy döntöttek úgy, hogy közös útra lépnek.

Tibiben a negyedik évfordulójuk közeledtével érett meg a gondolat, hogy ő bizony szeretné még szorosabbra fűzni a kettejük közötti kapcsolatot, és elhatározta, hogy az idei év január 10. napján megkéri Csenge kezét, aki igencsak feladta Tibinek a leckét. Mint egy mesebeli legény, az Óperencián túli próbatételek után végül elnyerte a hercegnő szívét. 

2020. augusztus 8-án pedig azért gyűltünk össze, hogy a lánykérésnél elhangzott igent fogadalmukkal is megerősítsék a fiatalok családjaik és barátaik körében. Ezúton is sok boldogságot kívánok Nektek, és hálásan köszönöm, hogy a bizalmatokba fogadtatok!

Nagyon és köszönjük, hogy ilyen rövid idő alatt is sikerült megoldanod a ceremónia szöveget. Köszönjük, hogy velünk voltál, nélküled nem lett volna tökéletes ez a nap! Mindenképp ajánlani fogunk!”

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.