Skip to content

Aradi Dóra vagyok, Szertartásvezető!

2018 augusztusában kértem bővebb információt a Prestige Oktatási Studiótól az általuk meghirdetett szertartásvezető képzéssel kapcsolatban. Két éve ilyenkor pedig már túl voltam a regisztráción és izgatottan vártam a tanfolyam első napját. Emlékszem, munkából siettem az Aradi utcába. Igen Aradi. Már akkor tudtam, hogy jó helyen vagyok. 

Akkoriban sokat törtem a fejem, hogyan tudnék a rendezvények világában úgy tovább tevékenykedni, hogy a legkevésbé függök bárkitől… és egyszer csak „szembe jött” velem ez a lehetőség. Már akkor éreztem, hogy ez egy nagyon hozzám illő hivatás. Bárki, akinek meséltem, hogy mibe kezdek bele, azt mondta: Dóri, ez nagyszerű! Ezt neked találták ki! Ez olyan inspirációt adott, hogy elkezdtem még jobban hinni magamban, és álmodozni a jövőről. A jövőről, hogy egy napon büszkén és magabiztosan mutatkozhatok be, Aradi Dóra vagyok, Szertartásvezető!

Erre a napra pedig nem is kellett olyan sokat várni. Szokás mondani, hogyha olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod. Ez valóban így van! Szívesen töltöm minden szabadidőmet azzal, hogy Veletek, -aki most olvasod ezt a pár sort- egyeztetek telefonon, találkozunk valahol a városban egy ital mellett megtervezni a szertartásotokat, és vagyok jelen hétvégente életetek egyik legszebb és legemlékezetesebb napján. 

Boldogsággal tölt el, amikor abban a körülbelül fél órában látom az örömkönnyektől csillogó szemeket, mosolyokat az arcokon. Leírhatatlan érzés, amikor a szertartás után odajönnek hozzám a vendégeitek, és hálájukat fejezik ki a munkámért. Ilyenkor nem győzöm hangsúlyozni, hogy ez mindhármunk érdeme, hiszen nélkületek, a Ti történetek nélkül ez nem lett volna ilyen varázslatos. Az elismerő szavaknak köszönhetően minden alkalommal újabb és újabb apró sikereket könyvelhetek el. Talán nem is tudjátok, milyen sokat jelent ez nekem. Visszaigazolást kapni, hogy jó vagy abban, amit csinálsz a világon az egyik legjobb érzés!

Szerencsés vagyok, hogy megtaláltam az álom munkám, vagy ő talált rám?! Nem tudom, de boldog vagyok, nagyon boldog, és számomra ez mindennél fontosabb! 

Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni.” – származik a mondat Walt Disneytől, és milyen igaza van!

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.