Skip to content

Dóra & Zsolt

Dóra és Zsolt őszi esküvőjével egy káprázatos indiánnyári napon a ráckevei Session Hotelben zártam az idényt. 

A két szerelmes szív 2018 nyarán dobbant fel először egymás iránt egy autós találkozón, ahol Zsolt, mint látogató- az autók és a sebesség szerelmese, Dóra pedig, mint fotós volt jelen a rendezvényen. Akkor, ott egyikőtök sem gondolta volna, hogy egy kattintással összefonódik az életetek. 

Az első már megbeszélt találkozótok az első csókkal ért véget, amely mindkettőtöket annyira magával ragadott, hogy egész úton hazafelé elvarázsolódtatok. 

Ez után következett egy fél éves udvarlós időszak, ahol Zsolt teljes gőzzel azon dolgozott, hogy a szíved az övé legyen. A távolság sem jelentett akadályt számotokra. Ebben az időszakban sokat tanultatok egymástól, többek között azt, hogy türelemmel és megértéssel minden probléma áthidalható. Ahogy telt az idő éreztétek, hogy mennyire fontos számotokra a másik, végül beférkőztetek egymás gondolataiba és szép lassan egymás szívébe is. Az elmúlt időszakban rengeteg szép, közös élménnyel gazdagodtatok. Mindegy merre jártok, csak lehetőleg víz közelben legyetek. Őrizzétek meg sokáig a Holt- Szamos melletti kis ékszerdobozotokat, és ha úgy tartja kedvetek, bújjatok el a világ elől. 

Bízom benne, hogy minden évben szeptember negyedik napján egy pillanatra megálltok, és jó érzéssel tölt el Benneteket, amikor visszaemlékeztek szertartásotok perceire. Amit a szemeitekben láttam akkor, hogy mindennél jobban szeretitek és tisztelitek egymást, kísérje végig közös életeteket. Azt is remélem, hogy ígéretetek szerint életetek hátralévő részében támogatjátok egymást, és megvalósítjátok legszebb álmaitokat. 

„Vársz egy vonatra. Egy vonatra, ami elvisz messze. Reméled, hogy oda visz, ahova akarod. Nem tudhatod biztosan, de nem is fontos. Miért nem fontos? A válasz: mert ott is együtt leszünk.” Ez volt az első közös idézet, ami a szívetekhez közel áll. Kívánom, hogy bármerre is visznek a sínek az életek vonatán, együtt utazzatok, kéz a kézben, szív a szív mellett, míg világ a világ! 

Köszönöm, hogy megismerhettelek Benneteket Horváthné Márton Dóra és Zsolt Horváth, egy örök élmény marad számomra a Ti Nagy Napotok!

„Tartozunk némi beszámolóval, és megannyi köszönettel életünk legszebb napja miatt többek között Aradi Dórának, aki megismerkedésünket mesébe illő történetté varázsoltad. A ceremóniánk nem csak nekünk, családunknak is emlékezetes marad. Ült a vendégek között egy anyakönyvvezető, aki azt mondta, hogy visszaadtad a kedvét a szakmához, olyan szépen beszéltél. Köszönjük, hogy ilyen lelkiismeretes munkát végeztél.”

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.