Skip to content

Mit csinál egy szertartásvezető a téli időszakban?

Sokszor merül fel a kérdés, hogy egy szertartásvezető a téli időszakban mit csinál? Igaz, az ide szezon kitolódott és egészen másképp alakult, mint a korábbiak, viszont az őszi és a téli időszak mindig is a felkészülésről szólt. Most sincs ez másképp!

Árajánlatkérésekre válaszolok, első találkozásokat ütemezek a késő délutánjaimra/ hétvégéimre, legyen szó házasulandó párok vagy éppen szolgáltatók esetében. Az idei referenciafotókkal frissítem a web- és közösségi oldalaim. Tartalmakat gyártok, ami a segítségetekre lehet a szertartásotok megtervezésénél. 

Ezen kívül sokat gondolkodtam azon, hogy mi az a plusz, amit még ezen felül tudok nyújtani nektek. Tekintve, hogy az idei év tele volt váratlan helyzetekkel, ami rengeteg átszervezést igényelt, így arra a döntésre jutottam, hogy a 2021-es évre vonatkozóan egy napra csak egy szertartást vállalok.Hogy miért? 

Úgy gondolom, ha megvan az időpont, a helyszín és a szertartásvezető, akkor jöhet bármilyen időbeli korlátozás, azon nem kell izgulnotok, hogy ki előtt fogjátok kimondani a boldogító IGEN-t, amennyiben esetleg mindent előrébb kell hozni vagy későbbre kell tolni, ugyanis egész napon a rendelkezésetekre fogok állni. Pontosabban elegendő lesz pár nappal az esküvő előtt fixálni a szertartás időpontját. Így viszont igencsak telik a naptáram! 

Remélem, hogy ezzel a kis apró figyelmességgel, egyel kevesebb dolog miatt kell majd izgulnotok a jövő évi esküvőtöket illetően.

Kellemes készülődést kívánok Nektek!

Dóri

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.