Skip to content

Ani & Zsolt

Ani és Zsolt 2017-ben egy szilveszteri házibuliban találkozott először, ahol mint utólag kiderült, már ott szemet szúrt Zsoltinak, de akkor még az élet csak érintőlegesen sodorta egymáshoz őket. Az elkövetkezendő években viszont sokszor összefutottak Ani Édesapja és Zsolti közös munkahelyének köszönhetően.

Így történt ez 2019 decemberében is. Mindig is kölcsönös volt a szimpátia közöttük, és hirtelen arra lettek figyelmesek, hogy egyre többet beszélnek. Zsolti meg is ragadta az alkalmat, hogy elhívja Anit randizni.

A találkozó napján szakadt az eső és a télies időjárás sem kedvezett nekik, viszont annyira jól sikerült az az este, hogy azóta is emlegetitek. Innentől kezdve nem volt megállás az ismerkedésben. Felgyorsultak az események, találkozó találkozót követett, végül beférkőztek egymás gondolataiba, és szépen lassan a másik szívébe is.

Zsolt tavaly nyár óta várt a lánykérés megfelelő pillanatára, végül 2020. december 28-án az első évfordulójukon tette fel a kérdést, amelyre minden hölgy gyermekkora óta vágyik.

Első egyeztetésünkkor Aniék elárulták, hogy közös kisbabájukat hordja a szíve alatt, akit nagyon nagy izgalommal és szeretettel várnak, kisfiúkkal Leóval és Cheetos kutyusukkal együtt.

Vácrátóton az ő esküvőjükön tarthattam idén az első szertartásom, és olyan impulzusokkal gazdagodtam, amelyeket soha nem felejtek! Bízom benne, hogy a közös munkának köszönhetően olyan emlékezetes pillanatokat sikerült nekem is ajándékoznom, amire mindig jó érzés lesz visszaemlékezniük. Az esküvőt követő hétfőn pedig felemelő érzés volt az üzenetükre ébredni:

„Szeretnénk még egyszer megköszönni a kiváló munkád, nagyon profi voltál! Igazán megható volt. Örülök, hogy téged választottunk és a rövid felkészülési idő ellenére el tudtál vállalni minket!”

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.