Skip to content

Melitta & Balázs

A sors keze ezúttal Kovalszki Peti ceremóniamester személye volt, ugyanis az ő ajánlásának köszönhetően ismertük meg egymást Melittával és Balázzsal. Emlékszem, egy májusi napon találkoztunk először személyesen. Kellőképpen hideg volt. Pokróccal betakarózva, szemerkélő eső és némi szél kíséretében meséltek szerelmük kezdetéről, a közösen átélt kalandjaikról és beszéltük át az esküvőjük forgatókönyvét egy az Országházra néző kávézó teraszán. A mai napig mosolyogva emlékszem vissza erre a néhány órára, úgy érzem, nagyon hamar sikerült egymásra hangolódnunk.

Augusztus 21-én pedig egészen Debrecenig vezetett az utam, hogy részese lehessek annak a meghatározó pillanatnak, amikor családjaik és barátaik előtt örök hűséget fogadnak egymásnak.

Az ő történetük 2016. július 04-én indult útjára Tinderlandon. Azon a hétfőn ugyanis Melitta letöltötte, és be is regisztrált erre a társkereső alkalmazásra. Sokáig nem is keresgélt, ugyanis elsők között dobta fel Balázst a társkereső. Ezek szerint Balázs is húzott egy jobbos, aki már az első üzenetváltások alkalmával randevút kért. Melitta is azonnal érezte, hogy bizony ez a gyors tempó neki sincs ellenére, holott mindig is óvatos volt. Szerda délutánra már meg is beszélték az első találkozót.

Melitta nagyon izgult, és hirtelen bevillantak: az úr isten, mit vegyek fel? Hogy legyen a hajam? Jól nézek-e ki? Vajon, fogunk-e tudni beszélgetni? kérdések a fejében.

A randevú napján, amikor meglátta Balázst, minden kételye hirtelen elszállt. „Soha életemben nem láttam még ilyen magas, erős, magabiztos, férfit, kihez finom illat és szép mosoly társul”- árulta el nekem Melitta az első találkozásunkkor.

Pár találkozás után fény derül arra, hogy Balázs is nagyon sokat készült az első randira. Bejelentkezett kozmetikushoz, felhívta a fodrászát, és még belefért egy gyors autó kozmetika is. Mindent beleadott, hogy elvarázsolja Melittát. Mondanom sem kell, sikerült is lenyűgöznie most már feleségét, akinek élete első társkeresős próbálkozása volt. Vele találkozott először, és utoljára, és Balázsnak is ő volt az első Tinderes randipartnere.

Az elmúlt 5 év alatt számtalan felejthetetlen élménnyel gazdagodtak, melynek pillanatait fel is elevenítettük esküvőjük napján. Melitta és Balázs elárulta nekem, a szertartás alatt amerre csak néztek minden rájuk szegeződő szempárba sikerül könnyeket csalnunk ezzel a kis időutazással. A meghatódottságtól és a nevetéstől kicsordult örömkönnyek folytak végig az arcokon. Ettől őszintébb visszaigazolást nem is kívánhattam volna.

Az élet nagy rendezője 2019-ben úgy alakította, hogy egy júniusi esküvőn Melitta elkapta a feleség csokrát. Ekkor Balázs már tudta, hogy meg fogja kérni a kezét, de Melitta még semmit sem sejtett.

A következő hónapban Görögország legnagyobb szigetére, Kréta felé vettétek az irányt. Két hét feltöltődés várt rájuk a csodálatos görög szigeten, és Kréta gyönyörű tengerpartján ünnepeltétek a harmadik évfordulójukat.

Utolsó estén- igen az utolsón, hangsúlyozta Melitta– egy hosszú és fárasztó sziget túráról hazaérve, gyorsan felfrissítettétek magukat és elindultak vacsorázni. Hazafelé a tengerpart mellett sétáltak el, és Balázs javaslatára utolsó estéjükön vetettetek még egy pillantást a Földközi- tengerre. Lesétáltak a partra, majd helyet foglaltak egy napágyon… feküdtek a csillagos ég alatt, és élveztétek ezt a varázslatos érzést. Balázs elkezdte összefoglalni az elmúlt töretlen és mesés éveiket. Kitért arra is, hogy Melittával képzeli el a jövőjét, és mellette szeretné leélni az életét. Majd elhangzott az a bűvös kérdés, amire a válasz természetesen egy határozott igen volt. Mesébe illő, felejthetetlen, káprázatos pillanat lehetett! A hűs szellő és a tenger csobogása kíséretében, a tökéletes társsal…

Egyébként, ha minden Balázs tervei szerint alakul, akkor még Santorinin megkéri Melitta kezét, azonban nem csak ők látogattatok el aznap a szigetre, hanem a világ lakosságának a fele is, legalábbis úgy érezték. Nagyon sok volt a turista, szinte lépni sem lehetett, ráadásul leszakadtak a kiránduló csoportjuktól, a szeles hajóúton majdnem megfagytak, Balázs lábát feltörte a cipő és olyan forróság volt, amilyet még soha nem éreztek. Így Balázs jobbnak látta, ha nem erre az kirándulásra időzíti a lánykérést. A gyűrűs dobozt végig a nadrágjában cipelte, amit egyébként Melitta majdnem kétszer megtaláltál a nyaralás ideje alatt.

Életük legemlékezetesebb időszaka volt ez a 2 hét, olyan felejthetetlen utazás, amelyet a mai napig emlegetnek. Egy ideje pedig az esküvőjük napját emlegetjük, annyira fantasztikusan sikerült.

Köszönöm, hogy megismerhettelek Benneteket, és a szuper szolgáltatói csapatotokat, akikkel örömteli volt együtt dolgozni. Boldogsággal tölt el, hogy egy picit részese lehettem a közös, élményekkel teli, kalandos utazásotoknak. Örök élményekkel gazdagodtam! Vigyázzatok nagyon egymásra és Bella cicára is!

„Dóri egy csoda!

Egyszerűen szavakba nem lehet önteni azt, amit érzünk. Olyan csodás szertartást tartott nekünk, hogy mindenki sírt, még az is, akiről nem gondolnám, hogy egyáltalán tud, majd a könnyeket követte a nevetés és a mosoly! Ennél tökéletesebbet kívánni sem tudtam volna.

Nagyon hálásak vagyunk Dóri, sosem felejtjük el ezeket a pillanatokat!”

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.