Skip to content

Evi & Ati

Hiszem, hogy a szolgáltatók és a párok sem találnak véletlenül egymásra. 

Evivel és Atival, már a virtuális bemutatkozásnál megtaláltuk a közös hangot. Idén az ő Nagy Napjukkal kezdődött meg számomra a szezon, mivel úgy döntöttek, hogy az októberre tervezett esküvőjük előbb kerül megszervezésre.

A rövidebb felkészülési időnek és az Ausztria- Magyarország távolságnak köszönhetően nem került sor személyes találkozóra. Kizárólag videótelefonálás segítségével voltunk kapcsolatban, de mindig fülég érő szájjal zajlottak a beszélgetéseink. Sokáig tervezgettük a Nagy Nap minden mozzanatát, és úgy gondolom, végül tényleg minden úgy sikerült, ahogyan azt megálmodták. 

Evi igazi hercegnőként tündökölt, Ati pedig igazi hercegként kísérte Őt!

Imádtam a közös tervezgetés minden percét. Kívánom, hogy az a csillogó szempár, amit az esküvőtök napján személyesen is volt szerencsém látni, az a szeretet és boldogság kísérje végig házasságotok mindennapjait! Vigyázzatok, az elültetett olajfára, hogy az árnyékában tudjatok majd megpihenni, játszani szeretetben és egészségben az gyermekeitekkel, unokáitokkal.

Egy csoda volt Veletek ez a délután, hálás vagyok a pillanatokért. Köszönöm, hogy részese lehettem a Nagy Napotoknak!

Visszajelzés a Nagy Nap után:

„Dóri, fantasztikus volt minden. Imádtuk, hogy ilyen megható és meghitt volt a szertartás! Nagyon örülünk, hogy ilyen rugalmas és közvetlen vagy velünk, a legjobb döntés volt, hogy Téged választottunk! Olyan aranyos vagy, hogy velünk együtt ilyen szívesen készültél rá Te is! Jóleső érzés! Egyszerűen fantasztikus volt az a nap!”

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.