Skip to content

Enikő & Pityus

Megérkeztek a várva várt megörökített pillanatok Enikő és Pityus esküvőjéről. 

Amikor először találkoztam velük, már akkor boldog ragyogást láttam azokban a gyönyörű kék szempárokban. Esküvőjük napján amikor a templomból érkezve megpillantottam őket, tekintetüket látva, szinte elállt a lélegzetem. Ragyogó szemeikben aznap is ugyanazt láttam, amit az első találkozásunkkor. Rendíthetetlen hitet a közös éltben, abban, hogy ketten bármire képesek. Mély, egymásba vetett bizalmat és tiszta szerelmet. 

Enikő és Pityus 2013-ban találkoztak először, amikor az egyetem könyvtárában talajtan ZH-ra készülve megpillantották egymást. Enikő elárulta nekem, hogy azonnal megfogta őt Pityus sugárzó kék szemei. Arra már nem emlékeznek a talajtan ZH-t milyen eredménnyel írták meg, de arra egészen biztosan, hogy meghatározó benyomást tettek egymásra. 

2019-es évük igazán eseménydúsra sikeredett, ezért úgy döntöttek, mindezek fáradalmait egy horvátországi nyaralás alkalmával pihenik ki. Pityus úgy gondolta, 5 közösen együtt töltött év után ez az utazás tökéletes alkalom lehet lánykérésre. Az utazás utolsó napjainak egyikén naplementekor tervezte, hogy meg fogja kérni Enikő kezét, de már a nyaralás első napjain felmerült Enikőben a gyanú. Második napon olyan kérdésekkel bombázta Pityust: „Mit rejtegetsz a bőröndben, csak nem jegygyűrűt?!” Erre Pityus rávágta, hogy „Nem! Nyugodtan nézd meg!” Szerencsére, valamilyen csoda folytán, Enikő akkor azonnal nem nézett bele a bőröndbe. Pityus viszont még aznap este gondoskodott arról, hogy lelakatolja, biztos, ami tuti alapon. 

Végül a nyaralás második napján Horvátország egyik legszebb vidékére, a tengerparti Makarska Riviérára látogattak el, ahol lenyűgöző látvány fogadta őket. Pityus érezte, hogy ez lesz a legmegfelelőbb pillanat arra, hogy ahogy a nagykönyvben meg van írva, letérdeljen Enikő elé, és feltegye azt a kérdést, amiről minden Hölgy gyermekkora óta álmodik. 

2021. június 19-én pedig engem fogadtak bizalmukba, és előttem mondták ki a boldogító igent, amiért nem győzöm elég hálás lenni. Szuper hangulatú, mindenki számára emlékezetes perceket eredményeztek a közös megbeszéléseink. 

Maradjatok mindig ilyen boldogok, ragyogjon a szemetek egymásra mindig ilyen szerelemmel, ahogyan azon a napon.

„Dóri személyében egy nagyon kedves lányt ismerhettünk meg. Az első találkozás után tudtuk, hogy rá van szükségünk szertartásvezetőként. Maximális munkát fektetett a mi történetünk megismerésébe, hogy a Nagy Napon úgy tudja előadni, ahogy a nagy könyvben meg van írva. A ceremónia után is sokan megdicsérték nekünk, hogy csodaszép beszédet tartott. Jó szívvel ajánljuk Őt, mint szertartásvezetőt, mert senkinek sem fog csalódást okozni. Köszönjük szépen még egyszer a munkád, Dóri! Sosem felejtjük el a beszédedet és Téged sem.”

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.