Skip to content

Szandi & Marci

Szandi és Marci szertartásán a megható pillanatok mellett nagyon sokat nevettünk is. Mindezt úgy tudtuk elérni, hogy már az első találkozásunkkor szinte úgy éreztük, barátként beszélgetünk. Természetesen az is segítette a munkám, hogy hét töretlen, eseménydús, élményekkel teli évet tudhatnak maguk mögött.

Ott voltak egymás mellett, amikor leérettségiztek, és amikor felvételt nyertek az egyetemre. Egymást támogatva végeztétek el az egyetemet, végül ott álltatok egymás mellett, amikor lediplomáztak. Egymáshoz tértek haza az első állásinterjú és az első munkanap után is. Együtt vacsorázták el az első fizetésüket, és együtt vacsorázzátok el mai napig is a fizetésük nagy részét. 

Összekovácsolta őket az is, hogy egymás mellett tanulták meg, milyen szeretni úgy igazán, és egymásnak köszönhetően élhetik meg a feltétel nélküli szerelem érzését. A sok utazás, a világ felfedezése is javukra vált, hiszen olyan élményekkel gazdagodtak, amiket soha nem felejtetek majd el. 

Szandi karakán, mindig mindenről megvan a véleménye, aminek természetesen hangot is ad, éppen ezért soha egy unalmas napjuk sincs. Szandi imádja Marci humorát, és azt, ahogy nevet az eszméletlen ironikus és szarkasztikus megszólásain. Emlékszem, még Szandi érkezése előtti pillanatokban is Marci poénjain mosolyogtunk: Mit foguk csinálni, ha mégsem érkezik Szandi az oltár elé? Ugyanis pár perccel később kezdtünk a megbeszéltnél, de Marci egy kis nevetéssel oldotta a hangulatot. 

Hihetetlen, de még mindig pontosan ugyanolyan izgalommal várják minden egyes randijukat, mint 17 évesen. A legjobb társak egymásnak, akit valaha elképzeltek maguknak. Az, hogy mi a ti kis titkotok, aminek köszönhetően ilyen jó csapat vagytok, azt pontosan nem tudom, de őrizzétek, féltve óvjátok, és kísérjen végig közös utatokon.

Hálás vagyok, hogy megismerhettelek Benneteket- és Nokit is-, soha nem fogom elfelejteni sem az első találkozónk, sem pedig a szertartásotok pillanatát. Úgy érzem, ezzel egy örök emléket sikerült egymásnak ajándékoznunk. 

Vigyázzatok egymásra!

„A legjobb döntés volt, hogy Dórit választottunk szertartásvezetőnek az esküvőnkre. Az esküvő előtti megbeszéléseken és a Nagy Napon is végtelenül  kedves, türelmes, és segítőkész volt. A szertartás tökéletes volt, nem csak szerintünk, de a vendégek elmondása alapján is. Személyre szabott beszéddel készült, ami által mindenki részévé válhatott a szertartásunknak. Mindenkinek őszintén, szívből ajánljuk Őt!”

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.