Skip to content

Szilvi & Krisztián

A Rókusfalvy Birtok esküvőszervezőjének, Bodnár Fruzsinak köszönhetjük találkozásunkat. Fruzsi ötlete nyomán került szóba Szilvi & Krisztián esküvőjén az éjszaki szertartási lehetősége. Örömmel mondtam igent a felkérésre- életem első éjszakai szertartásvezetésére-, hiszen mindig is bakancslistás volt.

Szilvi & Krisztián éve találkoztak először. Akkor még nagyon fiatalok voltak, így a párkapcsolat gondolata fel sem merült bennük. Krisztián elkezdte a főiskolát, amely számára prioritást élvezett, így egy idő után elhalványodott a kapcsolatuk, végül elsodródtak egymás mellől, hiszen mindkettőjük élete más irányt vett.Így volt ez 4 évvel ezelőttig, amikor Krisztián abba a boltba ment táskát vásárolni, ahol Szilvi dolgozott. Nagyon megörültek egymásnak, és a régi szép idők emlékének köszönhetően akkor, ott meg is beszéltek, egy következő találkozót, ami annyira jól sikerült, hogy aztán találkozó találkozót követett.

Az elmúlt 4 évben rengeteg szép, közös élménnyel gazdagodtak. Szabad hétvégéiken igyekeztek felfedezni Budapestet, melyet szívesen hangolnak össze gasztronómiai túrákkal. Szeretnek utazni, más városokat is felfedezni belföldön és külföldön is egyaránt. Ha tehetik minden Bagossy Brothers Company koncertre jegyet váltanak. Szeretnek közösen borozgatni, éppen ezért beiratkoztak egy borsuliba is. Nem véletlen az esküvői helyszínválasztásuk sem.

Életük eddigi legemlékezetesebb pillanata egyértelműen az eljegyzésük, amely az esküvőjük napjához képest napra pontosan két évvel ezelőtt történt. Horvátországi nyaralásuknak köszönhetik, amit úgy is emlegethetnének, hogy Rémálom és rettegés Plitvicében. A nyaralás, ahol a figyelem a romantika helyett a problémamegoldásra összpontosult. Sok kihívást tartogatott ez a kiruccanás, viszont Krisztián nem adta fel, és ha nem is ott és, akkor, ahogy tervezte, de megkérte Szilvi kezét, és erről az nyaralásról már jegyespárként tértek haza.

Ez a néhány nap is bebizonyította, hogy minden helyzetben számíthattok egymásra, örömteli és kevésbé örömteli pillanatokban is. Nagyon köszönöm ezt a különös élményt, amit az esti óráknak köszönhetünk. Külön köszönjük Fruzsinak, aki „összehozott” minket, Gémesi Gergő ceremóniamesternek az előkészületeket, a Cascade Music Jam csapatának, akik végig azon dolgoztak, hogy legyen elegendő fény, és megfelelően lássam a szövegem, pedig ők csak a hangosításért feleltek, és nem utolsó sorban a Hegedűs Bencének és a 4K Media Studio csapatának, akik megörökítették ezeket a pillanatokat. 

Igen, lesz videó is. Alig várom! Soha nem fogom elfelejteni ezt az estét, és bízom abban, hogy Ti és vendégeitek sem. 

Kulisszatitok: talán Ti nem is tudjátok, de a szertartás előtti utolsó pillanatokban az egész napos esőnek köszönhetően „megadta magát” az egyik égősor, de szerencsére Fruzsi az irodájából kerített gyorsan egy másikat, és még volt idő kicserélni. Úgyhogy ilyen izgalmakkal indultunk neki az estének. 

„Dórit a késő esti óráknak köszönhetjük. Már a beszélgetések alatt szerettük benne, hogy szeret szertartásvezető lenni, és ezért ezt szívvel-lélekkel, precízen csinálja. A szertartásunk csodás lett! A belőle áradó energia, a személyisége és a kedves hangja tette ezt. Megnyugtató volt a jelenléte. Ezek összességében már nagyszerű dolgok, de azt még nem is említettem, hogy milyen tartalommal töltötte meg a szertartást. Megismert minket, a történeteinket és ennek eredménye egy mesés utazás lett. Különleges érzés volt visszahallani a párommal megtett kisebb- nagyobb lépéseinket, ami egészen az oltárig vezetett bennünket. Amellett, hogy megható volt hallani az életünk eseményeit, Dóri nagyon szép gondolatokkal gazdagította a szertartást és a szüleink köszöntése is méltó szerepet kapott. Minden formában különlegesebb lett, mint ahogy azt el tudtuk képzelni. Mindenki szertartására szívből ajánljuk!”

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.