Skip to content

Zsuzsi & Idris

Zsuzsi alig 1 hónapja költözött Budapestre, amikor 2017 szeptemberében megismerte Idrist. Éppen ezért igyekezett Idris minden randit Budapest egy -egy bámulatos helyszínére szervezni, ahová azóta is szívesen látogatnak vissza. A sok közös program, az átbeszélgetett éjszakák egyre szorosabb kapcsolat kialakulását eredményezték közöttük. Egyik napról a másikra arra lettetek figyelmesek, hogy a hét szinte minden napját együtt töltik.

Első közös projektjük egyike volt Zsuzsi albérletének berendezése. Következő év elején Idris kezdett otthonának felújításába. Tulajdonképpen Zsuzsi otthona után, Idris otthonát is közösen álmodták meg. Az együttélés során, rövid időn belül alkalmuk volt megismerni egymás. Ez az időszak annyira természetes volt számukra, hogy néhány hónap múlva hivatalosan is összeköltöztetek.

Első közös nyaralásuk a különleges, kozmopolita hangulatú spanyol városba, Barcelonába vezetett, amely több szempontból is emlékezetes élmény marad számukra, hiszen Zsuzsi életedben először repült. Fokozta a hangulatot az is, hogy pont erre a napra esett a születésnapja. A spanyolországi utazás során rengeteg közös, és az ott élő barátaitoknak hála, hamisítatlan barcelonai élményekkel tértek haza.

2019-ben egy ösztöndíjnak köszönhetően Idris fél évre Amerikában költözött. Kezdetben nehéz volt megszokniuk a 7 órás időeltolódást és megbarátkozni a több ezer kilométer távolsággal, de mindezek csak még inkább összekovácsolták Őket. Szerencsére Zsuzsinak volt lehetősége két hétre meglátogatni Idrist. A látogatást megelőzően sokáig szervezték, hogy minél több helyre el tudjanak jutni ez alatt a két hét alatt Amerikában.

Ellátogattak Washingtonban, ami az építészeti stílusával, számos múzeumával, éttermével, pezsgő kulturális életével azonnal magával ragadta Őket. Felfedezték New Yorkot, ahol saját törzshelyre is bukkantatok egy japán curry étterem formájában. Igyekeztetek minden filmből már jól ismert nevezetességhez is ellátogatni. Az utolsó éjszakán még egy felhőkarcoló tetejére is feljutottak, ami örök emlék marad számukra. Felejthetetlen 2 hetet töltöttek el Amerikában, és olyan emlékekkel gazdagodtatok, amelyeket a mai napig sokszor emlegetnek.

A 14. napon elérkezett a keserédes hazaút, ugyanis egy újabb búcsú következett. Az tartotta bennük a lelket, hogy tudtátok, ezúttal csak 2 hónapig lesztek távol egymástól. A reptéri búcsúzást követően fogalmazódott meg a gondolat és erősödött az érzés Idrisben, hogy Zsuzsival szeretné leélni az életét. Ezért gondos utánajárás után, végül még Amerikában kiválasztotta a gyűrűt, amivel ez év novemberében Athéni utazásuk alkalmával meg is kérte Zsuzsi kezét.

Az esküvőjük napján pedig én lehettem az a szerencsés, akit bizalmukba fogadtak, és előttem erősítették meg a lánykérésnél elhangzott igent családjuk és barátaik körében egy káprázatos júliusi napon.

Örülök, hogy összesodort bennünket a sors, hiszen felejthetetlen élményekkel gazdagodtam.

„Dóriról csakis a legjobbakat tudom elmondani.

Rendkívül felkészült, nagyon kedves és kifogástalan a munkája. Külön hálásak vagyunk neki, amiért az utolsó pillanatban is elvállalta a szertartásunk vezetését.

A szertartást és az előadásmódját rengetegen dicsérték, mi is élvezettel és meghatottan hallgattuk Őt. Örülünk, hogy Ő vezette a szertartásunkat, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk, aki a tökéletes ceremóniára vágyik.

Nagyon köszönjük a precíz, minden részletre odafigyelő munkádat, Dóri!”

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.