Skip to content

Andi & Robi

Robit még évekkel ezelőttről munkakapcsolatnak köszönhetően ismertem meg. Az elmúlt évben pedig összefutottunk a Rókusfakvy-birtok esküvőkiállításán, ahol ő mint catering szolgáltató, én mint szertartásvezető képviseltettük magunkat.

Pár hónap múlva érkezett az üzenet, hogy nősülni készül… Emlékszem, a virtuális bemutatkozó találkozónk a Margit-szigeti futóköröm után zajlott, ugyanis Andi, akkor még nem ismert, így szerettünk volna mindenképpen egy szimpátia találkozót. Annyira jól sikerült, hogy le is szerveztük a következő megbeszélés időpontját, ahol nekiláthattunk a közös munkának.

Nagy meglepetésemre kiderült, hogy ekkor még lánykérés nem is történt, de az esküvőt már gőzerővel szervezik.

2021. augusztus 6-án pedig elérkezett a pillanat, amikor a Pálvölgyi barlangrendszer nem mindennapi esküvői helyszínén, életük egyik legmeghatározóbb pillanatában én állhattam előttük, és elhangzott az a két bűvös mondat: Igen szeretlek, igen vállallak!

Feladtátok a leckét, ugyanis a polgári és az egyházi esküvő után, harmadjára is fel kellett keltenem meghívott vendégeitek figyelmét. Életem leglazább és leginteraktívabb szertartását tarthattam meg, és úgy érzem, nem csak Nektek, de vendégeitek számára is emlékezetes marad esküvőtök napja.

Boldogsággal tölt el, hogy részese lehettem ennek az igazán különleges napnak! Vigyázzatok egymásra, és maradjatok mindig ilyen boldogok!

„Csodálatos szertartást varázsoltál nekünk, minden egyes pillanatát imádtuk! Csodálatos beszédet mondtál, nagyon megható volt. Minden nagyon köszönünk, nagyon érezni, mennyire szereted, amit csinálsz.”

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.