Skip to content

Anna & Matyi

Anna és Matyi 2017 januárjában a francia Alpokban, a Snowattack fesztivál második estéjén találkoztak. Matyi hosszú perceken keresztül gyönyörködött Annában, próbálta felvenni vele a szemkontaktust, igyekezett a közelébe férkőzni, majd végül megszólította. Innentől kezdve az egész hetet együtt töltötték, és megbeszéltétek, hogy beutazzák az egész világot. Ez az Alpokban eltöltött egy hét pontosan elegendő volt arra, hogy innentől kezdve elválaszthatatlanok legyenek.

Már a kapcsolatuk elején összeköltöztek, de az első közös otthon érzése 2019 júliusában érkezett meg számukra. Akkor költöztek a mostani lakásukba, amit rengeteg munkával azóta is építgetnek, szépítgetnek. Időt és energiát nem kímélve dolgoztak az elmúlt években, hogy lépésről lépésre befejezzétek a saját kis otthonukat. Matyi az utóbbi időben autodidakta módon megtanult barkácsolni, így saját kezűleg készített a nappalijukba polcokat, lámpát és tükröt is. Idén is sok munka vár még rájuk, hiszen a cukrászműhelyetek építésén is dolgoznak.

Ígéretetekhez hűen elkezdték közösen felfedezni a világot. Többször jártak Európa paradicsomában Görögországban, a szomszédos Horvátországban, Ausztriában, Németországban és Olaszországban is. Megfordultak Grúziában és Albániában, ezek az abszolút kedvenc helyeik ahova még, ha tehetik, biztosan visszalátogatnak. Nászútjukat pedig októberre tervezitek, ami számukra egy igazi álom nászút lesz, hiszen régóta szerepel a bakancslistájukon Bali. Igazi világutazók!

Nem csak külföldön, kis országunkban is sokfelé megfordultak. Rengeteg kilométer van már a lábukban. Ha idejük engedi leugranak a Balcsihoz, vagy elutaznak kirándulni, wellnessezni. Koncertekre és fesztiválokra is szívesen váltanak jegyet, voltak együtt Berlinben Post Malone koncerten, végigénekelték és táncolták a Szigetet, az EFOTT-ot és a Balaton Soundot is. De szívesen töltenek közösen időt otthonuk erkélyén. Néhány pohár fröccs mellett, órákon át tudnak beszélgetni, soha nem fogynak ki a szavakból. Hódolnak a kulináris élvezeteknek is, ugyanis nagyon szeretnek mind a ketten enni. Matyi fel is szedett pár kilót mióta együtt vannak, mert Anna nem csak sütni, de főzni is imád.

Mindennapjaikat bearanyozza Polli, akinek érkezésével egy nehezebb időszak után új értelmet nyertek a hétköznapok. Három hetes korában pillantották meg az egyik közösségi oldalon, és úgy döntöttek, hogy szeretnék a kis ártatlan életet megmenteni. A leghálásabb, legragaszkodóbb kis lény akivel valaha találkoztak, és biztosak vagytok abban, hogy Sapi és Nala is testvéreként szeretné.

Elárulták nekem, úgy érzik megtalálták egymásban azt a társat, akivel kérdés nélkül egy irányba tartanak, közös terveik, céljaik vannak, és mindenben támogatják a másikat. Mindig számíthatnak egymásra! Ha így haladnak tovább minden elképzeléseiket meg fogjátok valósítani, mert mindketten keményen dolgoznak és iszonyatosan jó csapatot alkotnak így együtt! Bármire képesek, hiszen teljes az egyetértés és a harmónia közöttük.

Az eljegyzésük örömteli pillanata tavaly májusban egy kiránduláson történt a Börzsönyben. 15 kilométert túráztak a hegyekben, mert nem találták meg azt a Hollókő névre hallgató kilátóhelyet, amit Matyi kiszemelt. Egy elhagyatott vasúti sínek mellett megközelíthető kilátót a hegy tetején. Végül teljesen kimerülve egy éppen útba eső vadászlesen hangzott el az a meghatározó kérdés, amire minden Hölgy gyermekkora óta vágyik! Matyi megosztotta velem, már réges-régen teljesen egyértelmű volt számára, hogy Annával szeretné leélni az életét, egészen biztosan Ő leszel a felesége.

Kívánom, hogy ez a lendület, szeretet és harmónia, ami közöttetek kialakult, életetek végéig kísérjen Benneteket. Boldogsággal tölt el, hogy esküvőtök napján együtt utazhattunk vissza az időbe, és részese lehettem, ahogy összekötitek az életeteket.„Szerettük volna megköszönni ezt a csodálatos szertartást,a mit tartottál. A 140 fős násznépből egytől egyig mindenki megkönnyezte…mi is, a családunk, még Matyi haverjai is…amerre néztem csak könnyes szemeket láttam. Gyönyörű volt! Mindenki azt hitte, hogy egy ismerősünk vagy, mert úgy beszéltél rólunk, mintha ezer éve ismernél minket. Fantasztikus vagy, egy tündér! Annyira kedves a hangod, a személyiséged, annyi odafigyelést kaptunk tőled… Örökké emlékezni fogunk erre a napra! Köszönjük még egyszer!”

aradidora.hu 2023 Minden jog fenntarva.